Velkommen :)


Velkommen til min blog, King for a day. :)
Det er taget fra titlen på en GreenDay sang fra albummet Nimrod :P

"I am a little girl with horseshoes and handgranates,
I be so restless in Murder City.
I hear music in radio, see film in the stereo.
I have 21 guns and know my enemy.
I have restless heart syndrome so its my Last day on earth"
Ja, det siger nok selv jeg også er GreenDay fan :P

Udover det er kan jeg lige så godt fortælle at jeg er en pige
der ved de underligste ting xD :P
Min egen forklaring er nok lidt lort men det er fordi jeg er
aaaalt for god til at lytte (og huske hvad der bliver sagt ;))
og at jeg undersøger ting (oftest skuespillere fra film :P)
hvis jeg bliver grebet af dem eller ligger mærke til dem xDDD

Så velkommen til min random blog alle sammen xD


fredag den 22. juli 2011

VREDE TIL MAJS!! >:S xD

Kender i det når i har fået et majskorn fra popcorn op under tandkødet... det har jeg :S Og det har været siden vi kommer ud af biograffen her ved to tiden :S xD

Jeg sprutter med projekter for tiden xD Har to 2. sæsoner i gang hvor den ene er godt set mens den anden kæmper lidt med seertallene :/ xD Har jo annoncen hvor jeg tegner for folk men gør det lidt i mit eget tempo :P Har jo KYE som altid kan være et reserve men har så også min hjemmeside som skal opdateres sommetider xD

Jeg har nok allerede forklaret jer lidt om de 2. sæsoner da jeg for noget tid siden brugte bloggen som huskeblog :P Men kan lige opfriske xD

Den første er Datter af Midnats efterfølger "Slangens søster - historien om Naida"
Oprindeligt skulle den kun hedde Slangens Søster men så kom der liiiige den lille tilføjelse på :P Samtidig med at Datter af Midnat nu hedder "Datter af Midnat - historien om Storm"
Nå men her ser vi faktisk verden som tre personer.

Først Storm Alexander Hval, som også var vores hovedperson i forrige sæson. :)
Lidt om ham: Han er en 15-årig dreng (fik forklaret at han gik i 8. i forrige afsnit tror jeg nok xD) (eller så også at var 14 der men det er lige meget xD) som er flyttet fra Jylland til Fyn for et år siden. På grund af en tragisk oplevelse med at få truet sin hest samt blevet mobbet på højt plan med slåen og sparken holder han sin fortid hemmelig for sin nye klasse (som vi faktisk ikke hører så meget om men what ever xD) Han tror han er sluppet helt af med mobningen men så viser der sig en ny fjende i den unge pige han bringer hjem fra skoven for helt uvirkeligt nok er hun tvillingesøster til hans tidligere nemesis og de to har en liiidt anderledes forbindelse imellem sig.



Den næste er Tobias Daniell som var forrige sæsons mobbeikon. :O xD
Lidt om ham: Tobias har en lillesøster ved navn Ginger og bor sammen med sin mor i Jylland. Uden at vide det blev familiens tre børn splittet af en alder af 6 år for de ældste (tvillinger ;)) og selve eksistensen af Tobias' tvillingesøster kender han ikke noget til. Tobias har som 10-årig været udsat for en speciel handling om natten hvor magiske kræfter viste sig for ham og trængte ind i ham. De efterlod et billede af dengang 10-årige Storm som startede på hans skole dagen efter. Tobias forbandt Storm med denne hændelse så han begyndte at skide på ham og mobbe ham med hans overvægt som undskyldning. Da Storm så tabte sig stod Tobias med det problem at han ikke kunne give det skylden længere men der går ikke længe før han finder ud af at Storm har adopteret hesten Temper som viser sig at have været hans onkel/morbrors tidligere hest (han var passer for den) som han ikke kunne tæmme så han bruger det som undskyldning og går total for vidt. Han ender med at prøve at forgifte hesten, at planlægge at Storm falder af hesten og at true hesten med kniv. Nu hvor Storm er rejst har han mistet meget af den magt han havde i klassen. Samtidig trækker den mystiske kraft i ham og da han får muligheden at skade Storm igennem sin tvillingesøster (som har samme mystiske egenskab) gør han det, men ender på psykiatisk afdeling.



Den sidste person er den der har givet navn til serien: Slangen Søster, det er Tobias tvillingesøster Naida Sofia Daniell. :)
Lidt om hende: Naida bor på en gård hos sin far og stedmor men de behandler hende ikke godt. Hun lever dette lidt barske liv på Fyn, uden at vide at hun har en tvillingebror og lillesøster som bor sammen med deres bror i Jylland. Som 10-årig oplever hun ligesom Tobias et møde med den ukendte magiske kraft. Hun ser dog ikke Storm men selve familien Daniell da de blev splittet. Hun var selv 6 men hun ser hverken sig selv eller faderen: hun ser kun moderen, lillsøsteren Ginger og Tobias hvor Tobias taler til hende om hun ikke må forlade dem. Kraften forsvinder også ind i Naida men selve synet har sat flere spørgsmålstegn for hende end selve begivenheden har gjort. Da hendes eneste gode ven på gården skifter arbejde fem år efter giver hun op og stikker af hjemmefra. Der finder Storm hende og tilbyder hende en nat hos sig. Pludselig sker der underlige ting for Naida da hun tøver foran spejle og helt fjern gør kvælertag på Storm. Hun bliver jaget ud af huset men hun går ikke tilbage til gården. Hun begiver sig længere ind på øen til byerne og for et chok da hun finder et spejl. Hun ser ikke længere sig selv men en jævnalderne dreng med lyst hår i hvidt tøj med trætte udkørte øjne: Den tvillingebror hun ikke vidste hun havde!

Idéen er at Naida nu skal blive lidt desperat med at finde ud af hvad der i vejen med hende så hun finder en der kan hjælpe hende med det. De finder ud af sammen at denne begivenhed var en magisk kilde der planlagt havde slået ned i dem fordi de var så ens, genmæssigt og fordi de var ufuldbragte uden at vide hvorfor. Kraften gør at de kan se igennem hinandens liv og udgøre handlinger i hinandens kroppe, samtidig med at alt den ene har rørt ved kan den anden ødelægge (dog ikke mennesker). Det giver Naida dårlige nerver for hun kommer til at tænke på stakkels Temper Storm har givet hende en ridetur på så hun prøver at komme tilbage til gården. Men Storm vil ikke lukke hende ind så hun besluttet sig for at det eneste rigtige hun kan gøre at indlede jagten på hendes tvillingebror. Men hun aner intet om ham udover at hun har set ham kort og at han er indlagt på psykiatisk afdeling og har et eller andet imod Storm.

Samtidig er Tobias indlagt på psykiatisk afdeling og bliver ikke mindre udsædvanlig i opførsel. Han begynder at være rastløs og sommetider foran spejle tøver han helt eller rør ved sig selv som han ikke kunne forstå at det var hans egen krop (Når Naida kigger i spejl samtidig sendes de til hver deres krop fordi spejlene er som portaler) Men al den ekstra tid giver ham mulighed for at udforske mulighederne og han finder ud af at faktisk kan skade Temper mere end han kunne før, for når han virkelig koncentrer sig kan han fantasere sig til ting der sker med hesten som så vil ske, dog ikke døden.

Storm er helt oprørt over hvad han har fundet ud af om Naida (han tror hun hader ham på grund af kvælertagsepisoden som i virkeligheden var Tobias) så han lukker hende ikke ind på gården. Samtidig har han onde drømme om at Tobias og Naida sammen ødelægger hans hjem og selve tanken gør ham bange. Drømmen om denne mulighed udvikler sig fra dag til dag som om den hele tiden bliver mere og mere levende og til forkommer den som virkelighed: Både Naida og Tobias står foran ham, men det ender anderledes i drømmene for Naida går hen til Tobias og remser noget op (hun har lært hvordan hun skal udrive kraften fra dem begge) også pludselig ryger to isblå kugler ud af hver sin person flyver op og støder sammen til et kæmpebrag. Da dette er sket kender begge børnene hinanden som bror og søster og Tobias er ikke længere agressiv og sur på Storm. Storm undre sig lidt går over til Naida og spørger hvad det gik ud på og hun svarer "Det er en ret kompliceret historie" også slutter historien.

Jeg har tænkt det igennem det har jeg sku xDDD

Den anden efterfølger er faktisk bare hvor jeg fortsætter hvor jeg slap med Jagten på lykke :)
Claire som er vores hovedperson inviteres til Australien hvor hendes halvfætter Mulle har stutteri og hun får lov til at tage derover med pris at hun skal være der som i praktik og at hun betaler halvdelen af turen selv. Derovre arbejder hun så i praktik med Mulle som hun havde et godt forhold til hjemme i Danmark men pludselig kommer en anden person ind i billedet. Joshua er en af stutteriet eneste tilbageværende staldhjælper og hans australske afslappenhed og tapperhed smigrer Claire lidt for meget. Til sidst er hun i tvivl hvem hun egentlig vil have så da hun spørger hendes lillesøster (hun er død så hun taler højt ud i lokalet) om hvad hun skal gøre hører Mulle det og bliver lidt ydmyget. Han taler ikke til Claire efter det der får Claire til selv at blive nedtrykt og dømmende overfor sig selv. Hun vælger at prøve at skære i sig selv/eller selvmord (kan ikke bestemme mig xD) men så går sløret imellem hende og den anden verden (de dødes verden) væk og hun ser lillesøsteren igen der forklarer hende hvorfor hun ikke skal gøre det og at hun har et godt liv som får hende til at se... hun har jo ret... Så nu forstår hun at det måske ikke var det hun havde ventet at komme til Australien og møde Mulle igen men at hun skal få det bedste ud af det. Derfor vælger hun også at samle både Mulle og Joshua og forklare dem hendes tvivl og de ender med alle tre at forblive som venner. Da hun så kommer hjem igen vælger hun ikke at fortælle andet end at selve opholdet var anderledes end hun havde forestillet sig men hun har fået afklaret hvad hun vil arbejde som: hun vil være psykolog og hjælpe andre til at finde lykken i deres eget liv.



Det var det :D

MSA - King For A Day

Ingen kommentarer:

Send en kommentar